Gurmano - Македонски рецепт
Пикантен
Македонски рецепт

290 g

Зелени Gurmano - Македонски рецепт Gurmano - Македонски рецепт

„Зелените“, од препознатливата четворка пиперчиња со сирење на Gurmano. Минијатурни дебелкасти пиперчиња, полнети со кремасто нежно сирење. Градација од вкусови и текстура во неколку чекори. Крцкаво-киселкасто-кремасто.

Состојки

Сол Сол
Сирење Сирење
Зелени пиперчиња Зелени пиперчиња
Сончогледово масло Сончогледово масло

Најдобро оди со...

Би можеле да ги користите одделно – како апетизер, и како добар детаљ, како естетска компонента во аранжирањето на порцијата. За впечатлива уметничка интервенција на трпезата, палетата збогатете ја со другите три: жолтите, портокаловите и црвените пиперчиња со сирење.

Македонски рецепт

Нутритивни информации за 100 g

енергетска вредност
190.00Kcal / 796.00KJ
протеини
2.62 g
сол
2.86 g
вкупно јаглехидрати
17.20 g

од кои шеќери

2.88 g
вкупно масти
11.73 g

од кои заситени масни киселини

5.06 g

Логистички информации

Бруто тежина 500.00 g
Транспортен пакет 6/1
Број на пакети по палета 264
Број на пакети во ред 24
Број на редови по палета 11
Бруто тежина на пакет 3.10 kg
Нето тежина на пакет 1.74 kg
Бруто тежина на палета 838.00 kg
Нето тежина на палета 459.00 kg
Димензии на палета 120x80x119