Gurmano - Македонски Рецепт
Пикантен
Македонски Рецепт

290 g

Жолти Gurmano - Македонски Рецепт Gurmano - Македонски Рецепт

„Жолтите“, од препознатливата четворка пиперчиња со сирење на Gurmano. Минијатурни дебелкасто-шпицести пиперчиња, полнети со кремасто нежно сирење. Градација од вкусови и текстура во неколку чекори. Крцкаво-киселкасто-кремасто – и луто.

Состојки

Сол Сол
Сирење Сирење
Жолти пиперчиња Жолти пиперчиња
Ладно цедено масло од репка Ладно цедено масло од репка

Најдобро оди со...

Би можеле да ги користите одделно – како апетизер, и како добар детаљ, како естетска компонента во аранжирањето на порцијата. За впечатлива уметничка интервенција на трпезата, палетата збогатете ја со другите три: зелените, портокаловите и црвените.

Македонски Рецепт

Нутритивни информации за 100 g

енергетска вредност
190.00Kcal / 796.00KJ
протеини
2.62 g
сол
2.86 g
вкупно јаглехидрати
17.20 g

од кои шеќери

2.88 g
вкупно масти
11.73 g

од кои заситени масни киселини

5.06 g

Логистички информации

Бруто тежина 500.00 g
Транспортен пакет 6/1
Број на пакети по палета 264
Број на пакети во ред 24
Број на редови по палета 11
Бруто тежина на пакет 3.10 kg
Нето тежина на пакет 1.74 kg
Бруто тежина на палета 838.00 kg
Нето тежина на палета 459.00 kg
Димензии на палета 120x80x119