Gurmano - Македонски рецепт
Пикантен
Македонски рецепт

290 g

Портокалови Gurmano - Македонски рецепт Gurmano - Македонски рецепт

„Портокаловите“, од препознатливата четворка пиперчиња со сирење на Gurmano. Минијатурни дебелкасти пиперчиња, полнети со кремасто нежно сирење. Градација од вкусови и текстура во неколку чекори. Крцкаво-киселкасто-кремасто – па, луто.

Состојки

Сол Сол
Сирење Сирење
Портокалови пиперчиња Портокалови пиперчиња
Сончогледово масло Сончогледово масло

Најдобро оди со...

Би можеле да ги користите одделно – како апетизер, и како добар детаљ, како естетска компонента во аранжирањето на порцијата. За впечатлива уметничка интервенција на трпезата, палетата збогатете ја со другите три: зелените, жолтите и црвените.

Македонски рецепт

Нутритивни информации за 100 g

енергетска вредност
190.00Kcal / 796.00KJ
протеини
2.62 g
сол
2.86 g
вкупно јаглехидрати
17.20 g

од кои шеќери

2.88 g
вкупно масти
11.73 g

од кои заситени масни киселини

5.06 g

Логистички информации

Бруто тежина 500.00 g
Транспортен пакет 6/1
Број на пакети по палета 264
Број на пакети во ред 24
Број на редови по палета 11
Бруто тежина на пакет 3.10 kg
Нето тежина на пакет 1.74 kg
Бруто тежина на палета 838.00 kg
Нето тежина на палета 459.00 kg
Димензии на палета 120x80x119