Gurmano - Македонски рецепт
Пикантен
Македонски рецепт

470 g

Црвени Gurmano - Македонски рецепт Gurmano - Македонски рецепт

„Црвените“, од препознатливата четворка пиперчиња со сирење на Gurmano. Минијатурни дебелкасти пиперчиња, полнети со кремасто нежно сирење. Градација од вкусови и текстура во неколку чекори. Крцкаво-киселкасто-кремасто – и луто.

Состојки

Сол Сол
Сирење Сирење
Црвени пиперчиња Црвени пиперчиња
Сончогледово масло Сончогледово масло

Најдобро оди со...

Би можеле да ги користите одделно – како апетизер, и како добар детаљ, како естетска компонента во аранжирањето на порцијата. За впечатлива уметничка интервенција на трпезата, палетата збогатете ја со другите три: зелените, жолтите и портокаловите.

Македонски рецепт

Нутритивни информации за 100 g

енергетска вредност
190.00Kcal / 796.00KJ
протеини
2.62 g
сол
2.86 g
вкупно јаглехидрати
17.20 g

од кои шеќери

2.88 g
вкупно масти
11.73 g

од кои заситени масни киселини

5.06 g

Логистички информации

Бруто тежина 770.00 g
Транспортен пакет 6/1
Број на пакети по палета 168
Број на пакети во ред 24
Број на редови по палета 7
Бруто тежина на пакет 4.65 kg
Нето тежина на пакет 2.82 kg
Бруто тежина на палета 800.00 kg
Нето тежина на палета 474.00 kg
Димензии на палета 120x80x112